Services

03. Webdesign met een visie : van idee naar design

Een professionele website is uiterst belangrijk voor elk bedrijf. Het verbetert niet alleen uw digitale aanwezigheid / merkbekendheid, maar het creëert tevens vertrouwen en geloofwaardigheid en biedt u de mogelijkheid om in contact te komen met een breder publiek. Of het nu gaat om het aantrekken van nieuwe klanten, meer omzet realiseren of online beter gevonden worden. We laten uw bedrijf groeien op een budgetvriendelijke en eerlijke manier.

STRAK, SIMPEL en voorzien van SEO optimalisatie, van strategie tot succes... Een website is een noodzaak voor grote en kleine bedrijven, start-ups, thuisbedrijven, verenigingen en iedereen die producten of diensten verkoopt. Al onze sites hebben standaard een SSL-certificaat en praktisch ontworpen en gebouwd om mooi te werken op verschillende schermformaten en browsers. Onze websites voldoen aan de AVG- wetgeving. (GDPR). 

 

Om uniformiteit te bewaren en de naam Grinta nog beter in de markt te zetten hebben we besloten om de naam “Webbies” niet meer te gebruiken. Hiermee willen we ons DNA nog meer in de verf gaan zetten. De website www.webbies.be linkt dan ook vanaf heden door naar www.grintaconsultancy.be.

The details are not the details, they make the design...

Met alle input bedenken we een aantrekkelijk concept dat ook online effectief werkt. We vertalen een optimale beleving, interactie en gebruikerservaring naar een sterk design voor desktop, mobiel en tablet. Buttons, lettertypes, kleuren, responsiviteit, … Elke pixel krijgt onze aandacht.

Web Design Consultancy

Uw reclame, ons project

Een optimale mix tussen een mooi webdesign en snelle laadtijden. Een gebruiksvriendelijke website waar de bezoeker centraal staat. Websites die passen bij de huisstijl van uw organisatie en het juiste resultaat opleveren.

Wilt u vooral inzetten op content? Of nieuwe leads binnenhalen via zoekmachines? Wij bouwen websites en webshops in een gebruiksvriendelijk Content Management Systeem (CMS). 

Koningin Elisabethlaan 18 8000 Brugge

Tel: 0800-62 605

  • White LinkedIn Icon

© 2019 by Grinta Consultancy