• Grinta

De toekomst van webdesign

Top 3-trends van 2019-2020
#3 dimensionale illustraties


Zelfs als niet zo lang geleden platte illustraties en ontwerpen trendy waren en zelfs naar een ander niveau werden gebracht lijken 3D illustraties naar voren te komen als een nieuwe trend, die digitale wereld en mens combineert. Deze trend wordt steeds meer gebruikt door grote bedrijven, omdat het een betere UX biedt, het is gemakkelijk om de boodschap van één foto te begrijpen, ziet er vrolijk en expliciet uit. Wat deze webontwerptrend zo gemakkelijk te assimileren maakt, is eigenlijk dat het gebruikers in het product laat zien en op deze manier een duidelijke boodschap geeft dat het product toegankelijk en gemakkelijk te gebruiken is.

# helvetica branding


Een van de meest alomtegenwoordige lettertypen die bekende merken gebruiken, is het lettertype Helvetica. Helvetica, voorheen bekend als Die Neue Haas Grotesk, is een schreefloos lettertype dat is ontwikkeld door Max Miedinger, een Zwitserse lettertype-ontwerper. Zijn relevantie in design door de jaren heen en zelfs vandaag lijkt onverslaanbaar. Het is zeer neutraal en geschikt voor vele soorten bedrijven.

# Massive Text


Voor kranten en tijdschriften is dit misschien bekend, en in de praktijk heeft het goede resultaten opgeleverd, vooral als je ver weg bent en de titel ziet, die uiteindelijk ertoe zal brengen om het te kopen.Toch lijkt deze trend op de een of andere manier vaker te worden gebruikt, niet alleen door kranten en tijdschriften, zelfs als het online publicaties zijn, maar de massale tekst wordt ook gebruikt op e-commerce websites.In een digitaal informatietijdperk is er veel nieuws en niet elk stukje informatie is nuttig - reden waarom we aanbevelen selectief te zijn en kennis van vertrouwde bronnen te verwerven.

8 keer bekeken

Koningin Elisabethlaan 18 8000 Brugge

Tel: 0800-62 605

  • White LinkedIn Icon

© 2019 by Grinta Consultancy