Knipsel.JPG
Grijs Vintage Kaart Reis Ansichtkaart (3
Grijs Vintage Kaart Reis Ansichtkaart (4

Grinta” is Italiaans voor lef, durf, doorzettingsvermogen, karakter.

Grinta Consultancy is een business consulting bedrijf met passie voor webdesign & communicatie. We denken creatief mee met bedrijven en zelfstandige ondernemers in hun zoektocht om hun business een herkenbaar online gezicht te geven. 

 

Wij worden gedreven door onze ondernemerszin. De drive om telkens weer initiatief te nemen en opportuniteiten te ontdekken, kenmerkt Grinta. Ondernemen is een zaak van passie om vooruit te gaan en te groeien, dat ondervinden we zelf elke dag opnieuw.

Grijs Vintage Kaart Reis Ansichtkaart (7

From idea to Design

Een straffe strategie is het begin van elk succes..

Grijs Vintage Kaart Reis Ansichtkaart (5

Visual Storytelling

Met oog voor eenvoud, rust en essentie.

The Finishing Touches

Favicon, social media profile linke toevoegen, spelling check, Privacy policies, ...

Grijs Vintage Kaart Reis Ansichtkaart (6

The Digital Launch

Samen komen is een begin, samen blijven is vooruitgang, samenwerken is succes!

Grijs Vintage Kaart Reis Ansichtkaart (8

Creativity is just connecting things.

STRAK, SIMPEL en voorzien van SEO optimalisatie, van strategie tot succes... Een website is een noodzaak voor grote en kleine bedrijven, start-ups, thuisbedrijven, verenigingen en iedereen die producten of diensten verkoopt. Al onze sites hebben standaard een SSL-certificaat en praktisch ontworpen en gebouwd om mooi te werken op verschillende schermformaten en browsers. Onze websites voldoen aan de AVG- wetgeving. (GDPR). 

 

Een professionele website is uiterst belangrijk voor elk bedrijf. Het verbetert niet alleen uw digitale aanwezigheid / merkbekendheid, maar het creëert tevens vertrouwen en geloofwaardigheid en biedt de mogelijkheid om in contact te komen met een breder publiek. Of het nu gaat om het aantrekken van nieuwe klanten, meer omzet realiseren of online beter gevonden worden. We laten uw bedrijf groeien op een budgetvriendelijke en eerlijke manier.

Create your dream.
Tell us about your project today.