Services

01. HR & Recruitment

I have no special talent, I am only passionately curious...

De kennis die Grinta heeft opgedaan met betrekking tot HR is gebaseerd op de meer dan 10 jaar ervaring die beide zaakvoerders hebben opgedaan door het opstarten en uitbouwen van een eigen HR bedrijf (die zij eind 2016 hebben verkocht).

 

De absolute specialiteit ligt in de rekruteringsbranche. Een zitje in de Raad van Bestuur van Federgon, de beroepsfederatie van uitzend- en selectiekantoren, gaf een bredere en diepere kijk op de sector.

 

Grinta rekruteert niet zelf, maar gebruikt de expertise die ze heeft verworven om zowel rekruteringsbedrijven als personeelsverantwoordelijken in KMO’s te tillen naar een hoger niveau met betere resultaten en efficiëntere best practices.  

Aangepaste HR & Recruitment-ondersteuning

Grinta biedt verschillende oplossingen voor uw HR-behoeften. We bekijken dit samen met u en bieden ondersteuning op maat. Van luisteren, advies geven tot het implementeren van een oplossing. Op deze manier kan elk bedrijf, van een klein tot een groot bedrijf, een aangepast HR-beleid ontwikkelen of aanpassen. Grinta neemt de tijd om uw organisatie met u te bekijken. Door grondig te onderzoeken hoe uw bedrijf er vandaag uitziet, kunnen onze experts u gericht advies geven voor morgen. Dit is mogelijk in verschillende formules.

 

In de eerste plaats stellen onze consultants hun expertise beschikbaar om te adviseren over de uitdagingen binnen uw organisatie. Ten tweede kunnen ze ook een oplossing voorstellen die voldoet aan de behoeften van uw organisatie. Als u ondersteuning wilt van A tot Z, zijn onze consultants beschikbaar om de oplossing volledig te implementeren via coaching en workshops. U kunt ook rekenen op experts die u bijstaan ​​in uw HR-beleid voor de langere termijn of bij het aantrekken van nieuwe talenten.

Advies onmiddellijk bij de bron

Dankzij een ervaren HR-professional ter plaatse, zult u uw HR-afdeling verrijken. Onze expert geeft ter plekke advies en mededelingen waar ruimte is voor verbetering. Bovendien wordt het advies onmiddellijk geïmplementeerd. Op deze manier kan uw HR-afdeling richting blijven groeien dankzij advies over HR-beleid, coaching en processen.

Extra recruiter met kennis, tools, netwerk en ervaring

Het werven van personeel en het houden van het huidige personeel in overeenstemming met een onderbemande HR-afdeling is rampzalig voor uw bedrijf. Er is tijd nodig om een ​​duidelijk HR-beleid op te stellen. En dus ook mensen. Als er niet genoeg medewerkers zijn, is er geen tijd meer om na te denken over zaken als employer branding, coaching en welzijn. Als u een tekort ervaart, kan een Grinta-expert tijdelijk aan de behoefte voldoen.

HR & Recruitment Consultancy

Advies nodig bij HR-beleid?

Hebt u onvoldoende expertise in huis om uw hr-beleid vorm te geven? Dringend nood aan extra handen om uw hr-team te ondersteunen? Of zoekt u iemand die het klappen van de zweep kent om veranderingen te begeleiden? Wij stellen onze kennis en experts ter beschikking om uw hr-beleid te evalueren, om het samen met u vorm te geven of om het toekomstgericht te transformeren.

Koningin Elisabethlaan 18 8000 Brugge

Tel: 0800-62 605

  • White LinkedIn Icon

© 2019 by Grinta Consultancy